Nieuws

In 2019 staat al weer iets leuks op de rol. New Sound78 gaat meedoen aan Korenslag van Florence in Den Haag. De voorrondes starten op zondag 27 januari 2019. Voor New Sound betekent dit dat we worden verwacht om 14.00 uur in Duinhage, De Savorin Lohmanlaan 202 te Den Haag. We gaan ons stinkende best doen en hopen door te dringen tot de finale.

Terugblik “A Celtic New Sound”, Stadstheater 20 oktober 2018, 40 jaar New Sound78.


Dit jubileum is gevierd met een  spectaculair optreden van New Sound78 onder leiding van Kees van Venetië en Valeria Petounova  in een bijna uitverkocht Stadstheater. Met medewerking van de Westlandse Harmonie onder leiding van Frank Hendriks, Nina Snijers, Roos Meuleman, Ida Bastiaansen, Gareth Fraser Jarmo van Venetië, Claire Hulst, Frank Giese, Celtic Swing onder leiding van Marijke Schalkx en Rudo Slappendel. Klik hier voor meer foto’s

40 jarig jubileum Emilie de Vlieger.
Zij is vanaf nu erelid van New Sound. Van harte Gefeliciteerd Emily.

Viering 40 -jarig jubileum met concert in Stadstheater.
Gemengd koor New Sound’78 viert haar 40-jarigjubileum met een avondvullend programma op zaterdagavond 20 oktober in het Stadstheater te Zoetermeer.U kunt genieten van Ierse muziek en dans. Met medewerking van de Westlandse Harmonie, Irish Dance Academy Celtic Swing, solisten en een combo zal de Ierse sfeer meesterlijk worden neergezet. Van traditionals tot U2, van Celtic Woman tot Lord of the Dance.
Kaarten zijn te bestellen via www.stadstheater.nl of via penningmeester New Sound tel. 06-25567851